>ehem ehem….
maybe masa korang bc entry nie…kami dah selamat sampai ke bumi di bawah bayu di bandar Kota Kinabalu…….

xcited beb coz’ 1st time si Batrice naik kapal terbang
excited coz’ 1st time dpt cuti2 luar semenanjung walaupun still di bumi malaysi
mau holiday di luar negara….x mampu lagi….
xpe….mana tahu ada rezeki lebih tahun nie kan papa….boleh ler terbang ke negara jiran plak…

Kali nie rombongan cuti2 mesia kekurangan ahli……..ikut plan asal ada 4 family & 1 single…..
1. my family – hemlin, zana & batrice
2) ashraf family – ashraf & kak murni
3) my bil family – angah, ina & alya
4) jenol family – jenol, wife & 3 kids
5) badut…

tp yang betul2 dpt pergi hanya 2 family and si single Badut

my bil family – angah x dpt pergi coz’ ina dah sarat tunggu hari nak bersalin……..
ashraf family – kak murni +ve mengandung…..

so…….geng shopping dah makin kurang………plak tu….aku jarang plak jumpa jenol & wife……hmmmm…….cam kurang seronok plakkan…

takpelah……hope walaupun ahli rombongan dah berkurang….keseronokan tetap sama esp untuk anak dara nan seorang tu……..excited ckp ngan nenek dia nak pi KK naik kapal terbang…….