>jumaat mlm tu….sempat keluar gi Kluang Mall shopping sikit…….biasa lah en laling hubby aku tu….bila nak berjalan jer…baru ler gelabah nak cari tshirt & seluar

Sambil2 tu nengok2 kot2 ada buggy yang murah untuk Batrice…x larat dah nak mendukung anak dara tu lagi……nak2 plak anak dara tu kalau ramai orang start ler meragam x nak berjalan…..ngan alasan ramai orang…..x relevan langsung erk alasan dia tu……pastu, kalau berdukung pun…bukan nak ngan papa dia…….nak dengan mama dia yang gagah perkasa nie jugak…….mau tak naik muscle mak ko nie batrice oitt!!! ……

So……dari aku sengsara cuti2 di sabah nie dengan nak mendukung dia sesaja….baik ler cari 1 buggy yang murah2 utk budak sorang tu………..dari mak ko mood nak shopping and melancung ada 10 markah…..tinggal 4 markah jer nanti…….ingat ! cari yang murah2 jer tau papa………ha ha ha ha……….

Dah lebih 2 minggu tak keluar ke bandar camnie……kemain lagi budak kecik nie……dia buat shopping mall tu cam rumah plak……..lari sana, lari sini, jerit sana jerit sini, joget2 lagi……tu belum dia masuk fitting room pastu duduk diam2 kat dalam……..gelabah mak pak dia mencari…..pastu keluar ketawa kekeh2…..seronok pe kena mak pak dia……….

http://www.youtube.com/get_player

kemain lagi anak dara nie joget2 dengar lagu cina kat shopping mall tu…..buat muka selamba plak tu…….

pastu memasing gelabah coz’ nengok kedai sumer pakat nak tutup……maunyer tidak..udah pukul 10 ++ pm……..gi lagi lelambat…..nak2 en laling hubby kedek2 plak kalau membeli tu……..tp sambil2 nak keluar tu……..sempat ler meninjau kat pameran kereta……..cun gark ALZA putih suci bersih yang dah complete modified nie…..siap skirting bagai…….on d road dlm RM67K…..mmm……..amacam papa….udah berkenan ker?

Batrice pun kemain meroyan duk ke depan ke belakang dlm keta nie…..syok yerk keta besar…..! tp……..rasanye bukan masa untuk tukar kereta or beli kereta baru……..kita kumpul duit dulu beli rumah yerk papa or…buat others bisnes…….nanti dah betul2 stabil…baru ler cari keta lain…..


(*** entry auto-published)