>Buat apa cuti2 nie………

kami gamaknyer duduk rumah sesaja lah……….penat!
dah 2 minggu berturut2 x lekat kat umah…..
next week pun nak jalan2 dah….
hu hu hu

wah…x sabarnyer mau fly ke KK next week

b4 that…….kami maybe naik awal ke KL dulu……hari Sabtu petang dah naik KL…so, Ahad tu leh ler ronda2 KL dulu…….niat di hati nak bw budak kecik tu ke Zoo Negara ler………dia x pernah sampai sana lagi……….kalau sampai pun…..Zoo Melaka jer……….so, ada sapa2 nak ikut ker?