>Lepas dari melawat arwah Mak Ngah di HSA……….we’ll gerak ke JJ Tebrau plak…mencari sesuatu….tp yang tu tunggu yerk….hik hik hik…

Dah dapat apa yg di hajati……dah penat dok pusing dlm JJ tu…….otw nak keluar tu…ternampak ler orang ramai dok main layang2 kat kawasan lapang sebelah JJ tu……….apa lagi…menyinggah ler kejap……..nak2 si kecik tu dok bising nak layang2 jer sejak dua menjak nie………..

Layan jer lah yerk gambar2 kat bawah tu………..seronok gark petang2 tu layan main lelayang nie….excited coz’ ramai yang join………pastu macam2 bentuk layang2 tu yang terbang………

kayo pakcik nie hari tu………ramai tul yg kerumun dia nak membeli layang2 yang mcm2 bentuk…mcam2 warna……….

termasuk ler budak kecik nie……..kemain excited dia memilih.

sambil di temani sang Papa…..yang sama2 excited…ntah2 terlebih sudah dari si anak tu kan.

see…..maunyer si kecik & si papa tu tak excited…..ramai yang join main lelayang kat sini……

xtvt tawar menawar……….tp harga tu boleh tahan gark ler…RM10 untuk yang biasa2….yang luar biasa tu x tahu ler plak baper harganyer………..nak beli tali dia…tambah ler lagi RM4 pulak….

sangat tidak sabar dgn ini budak…..hu hu hu

yang nie ler mama dia dok pilih…..kite princess…so, sesuai ler ngan gegirl i tu kan…..kalau harap dia yang pilih…sure di pilihnyer gambar spiderman ker….ben 10 ker…..so, kena guna kuasa VETO !

kemain khusyuk mashuk lagi…..

wokeh, dah pasang tali…….so, time for fly………..gigih papa dia nak naikkan……mama dia tolong tengok jer lah

seronok ler tu….layang2 princess dia dah naik…..

kemain joget2 lagi kesukaan kan….

tu dia….princess dah di atas awan………terbang bersama yang lain2…

si juragan…….dia yang lelebih dari anak plak

halllo……muka tak puas hati nak pegang sendiri papa dia tak izinkan lagi…

uish…..meriah kan….

Petang tu jer….3 layang2 si papa beli…..kemain kemaruk lagi……nak melayan anak punya pasal…..

We’ll sampai umah dekat kul 8 pm.