>

Xvtv tengahari ahad lepas……….balik dari lunch tu….almaklum……..penat & x cukup tido still x hilang…….so, dapurku tak berasap ler minggu tu…….Zana singgah kedai kain jap nak cari manik utk baju…….so….2 beranak nie stay dlm keta jer while zana walking dari tempat parking sebelah Sen Heng kluang…sapa2 dok kluang tahu lah yerk kedai Nan Yuan Lama & Seng Heng….sebelah Seng Heng tu ada gerai jual maruku & bermacam2 kacau…….

Sekali….balik dari kedai kain tu…..2 beranak nie sedang beraksi baik di lorong tepi tu…….kemain syok lagi depa…….mentang2 ler xde orang ramai kat situ…takat aci jual kacang tu jerrr…………syok nyer korang ……

Nielah xtvt depa…………membuat khidmat masyarakat beri makan burung2 merpati liar kat lorong belakang tu…………….siap beli kacang utk bagi burung2 tu makan lg.

Jadiler yerk…..x dpt pergi taman burung or gi zoo…gi belakang lorong pun boleh gark…….sessi belajar kenal burung merpati.