>another contest b4 2009 menutupkan tirainyer…

best kan…….pacifier pun leh jadi idea untuk buat contest….sgt kreatif tuan rumah nie

My Lovely Baby with Pacifier Contest

di anjurkan oleh

Pertmuffin

so, here i contestant

for sure ler…the only princess of mine : Nur Batrisya Qistina yg di lahirkan pada 23rd January 2007 ……..so, on next january genap 3 tahun umur beliau.

Btw…anak dara nie sebenarnyer dah free puting kopek…….since umur dia 2 tahun………mama dia telah bekerja keras untuk memisahkan dia dgn kembar siam dia nie……..kalau di ikutkan b4 tu……..Batrice & puting adalah tidak dpt di pisahkan………mana dia pergi….puting kopek dia tu akan tetap di bawa bersama……..kalau xde….sure mama dia meroyan punyalah ….coz’ si kecik lagi ler meroyan …..he he he he he he…….and now, if tanya “puting echa mana?” ” atuk janggut amik” or she will replied ” tu yaya punyalah mama” ….gud girl………….