>Cun tak….agak2 kalau Zana buat fesyen baju cam nie…..ok tak…ke nampak lagi besar…hu hu hu…yelah…now mood nak men”dress” jer…….kalau beli siap tu kan rasa cam ada yg tak kena jer ngan badan…so…kalau pi antar tailor…at least ukuran tu ngam2 ler ngan ukuran badan……Zana dok berangan nak buat kaler maroon gelap…….alahai….chumel tak agaknyerrrrr?

Ini kak iena…my officemate merangkap geng porno kat office…he he hee….

Slim jer badan kan…anak dah sorang……tu pun sibuk kata diri dia tu gemuk….24 jam diet jerrr……beza ngan mak badak sorang nie………..hu hu hu…..


*** alahai, kusam nyer muka ku…..***

tp pelik arr……join 99 HTN nasi pun rasa cam tak turun2 berat nie…….kantoi 2 kali jer plak tu…heran tul ler….degil betul lemak2 tepu nie….gamaknyer buat liposuction baru leh kurus kot…xpun gi LONDON…perabih duit ribu2 baru lemak tu luntur……..DUIT mana ko DUIT…aku nak gi LONDON nie…..