>

Esok cuti CHRISTMAS……..mmm…………we’ll akan ke Banting on 25th malam……….maybe convoy 5 kereta coz’ on 26th tu…….my adik bongsu nak bertunang…mmmmm….ngan budak pompuan yg bermasalah tu….tp apa nak buat…jodoh diaorg kuat…….redha ler dlm paksa terima bakal adik ipar yg macam tu…………

Plan asalnyer nak terus nikah on that day….tp atuk belah pompuan tu nak gark ada majlis tunang utk cucu yg tue….alahai…so, dari majlis nikah tukar ke majlis tunang……kami nie bukan ler berkira sangat…tp coz’ jauh kan….kalau buat nikah terus kan senang…..lagipun sumer dah siap…..tinggal majlis jer…….mmm……kena gark ler ikut kata orang sana tu……….

Insya allah……nikah & majlis bersandingnyer on 31st Jan 2010………..tu pun , maybe my family nak minta buat satu hari terus…..nikah on that day pagi…and tengahari nyer sanding…………nak membawa org berhari2 nie bukan senang…..belanja nyer lagi…….so…hope ler pihak pompuan tu nanti boleh accept pandangan dari keluarg kami untuk majlis nikah & sanding tu………..kalau tak terima…..nasib ler….either adik aku nie gi nikah sensorang or majlis sandingnyer dia ngan belah pompuan jerrrr………..nak what cam no…bukan kejam…tp di sebabkan kisah2 lalu si budak pompuan ngan keluarga zana…..kami cam ……mmmm……….pikir ler sendiri………

So, untuk korang……..SELAMAT BERCUTI……..