>Sumernyer utk si Batrice…….pengsan….he he he….tp kalau bukan utk anak…untuk sapa lagi erk…..utk diri sendiri dah tentu2 lah kan….yg selebihnya tu, untuk anak ler plak…….

now…..zana rajin belikan minah kecik nie tshirt2 camnie….esp yg lengan panjang coz’ anak dara tu makin nampak gelap ler plak…asyik dok berpanas ngan sleeveless……

Dua2 tshirt nie baru sampai pagi tadi….shopping kat mana? sure ler online……..zana rajin shopping kat GUGUGAGACLOSET nie…coz’ harga murah…quality pun ok…..yang paling best coz’ cantik2 belaka…apa yg kita lihat itu yang kita dpt….xde ler rasa tertipu mcm kes beli kasut utk batrice dulu….mmmm…..until now, tokey kedai tu belum return lagi duit Zana….kalau ikut dia…once terjual balik kasut tu…dia akan bank in….tp dah almost 3 nak masuk 4 bulan……senyap sunyi jerrr……mmm…..makan ler rezeki tak halal tu……

*** Dore d explorer ***

*** Gap long sleeve embroidery ***

Sure balik nie…..tunjuk kat minah kecik tu…melompat2 ler dia…..yelah….selalu pesan kat dia :

“mama gi work cari duit tuk beli baju batrice”

So…balik nie boleh ler tunjuk bukti lagi yg mama dia mmg pergi work utk cari duit beli baju dia…..


*** papa……lemari baju budak kecik tu dah sesak sendat ler….nak yg baru bleh tak?