>

*** nantuk………hu hu hu…tudung baru, dress baru…….jeng jeng jeng…..pose lentuk manja….a.k.a pose perasan sendiri ***

ngantuknyerrrr………..mlm tadi dok melayan si Batrice almost ke pukul 1 am pagi baru ler cik mek molek sorang tu nak masuk bilik……tu pun kena sogok ngan ugutan ada momok…kalau tak…xde maunyer dia…..dia nak layan citer robot kat channel 611….pergh……cerahnyer mata budak sorang nie….tp tu arr….lately mmg dia tido lambat…selagi tak kul 12…selagi x kena jerkah ngan mama dia…xde nyer dia nak gerak masuk bilik………….tu pun, korang ingat dia masuk bilik terus tido ker…..no no no……minta susu dulu…pastu main lompat2 atas katil………..papa dia dok merajuk tido katil dia…dia plak bermaharaja lela atas katil mak pak dia….yg jadi mangsa….mama dia ler…camno nak tido…….itu budak still terkinja2 lagi……….kalau berani tido…buat arr….ada ler nanti tangan2 comel dok tepuk2 pipi ler….tepuk2 kaki ler…korek telinga lubang hidung bagai ler…….nak lagi best…dia buat terjun tiruk kat perut mama dia yg dah ala2 tilam VONO nie……….

Hari nie boss masuk after almost seminggu dia cuti balik kedah………smlm plak tak masuk coz’ di pi mesyuarat kat Melaka……………..biasa lah boss sorang tu…xde byk sikit sure ada ole2 untuk PA dia yang chumel nie…..this time…..sempat belikan ole2 jeruk2 dari Penang jer………..jadi ler dari xde kan…leh gark buat kudapan time2 senggang tu………

Pn CC plak baru balik dari cuti2 di Sabah…..so…..ingat kat staff2 dia yg rajin comel lote nie…di bekalkan ngan kuih cincin & buah tampoi…1st time Zana jumpa buah nie………..oooo……1st time gark dengar…………

Rupa bentuk beh kurang ngan buah duku jer…tp kulit giler tebal…isinyer si coet jer…..jadi ler…tp manis rasanyer…….


*** pompuan sengal…keh keh keh keh…lama tak menyegalkan diri camnie…***