>he he he…tajuk tak ingat yerk……..meh nak citer ……….story mory b4 masuk panggung………….

Pepagi tu siapkan sumer kerja2 rumah yang tertunggak……….3 hari rumah di tinggalkan …so, harus ler kerja2 yang tertunggak tu di settle kan sebelum keluar beronggeng…SABTU, we’ll membusykan kat umah MIL coz’ jiran sebelah MIL tu buat kenduri kawen….so, as JIRAN yang prihatin gitew…..kami pun busy ngalahkan tuan rumah…..esp MIL…….hu hu hu hu

lama tak posing2 cam nie ngan Batrice……so, B4 gerak….meh kita pose ala2 artis yerk…….sumer pakat snap syok sendiri………

Gerak dari rumah lebih kurang 12 lebih……….sampai2 terus pergi tingkat atas…riky tiket…….dpt ler nengok movie kul 3.15…..so, pusing2 dulu dlm kluang mall………sempat singgah POPULAR….beli 2 novel baru………cari majalah…….lebihnyer penat main kejar2 ngan si Batrice….kecoh mulut dia dlm POPULAR tu….adeh…anak sapa lah kan…..

Mcm2 xtvt ada kat Kluang Mall nie….nie salah satu yang menarik perhatian @ mataku……giler arrr…..mamat nie lukis potrait selamba cam main conteng2 jer…..cun plak tu…….murah pun murah sebenarnyer…tp tu ar…..xde mood lagi nak suruh cik abg tu tolong potraitkan muka kami…….teringin gark nak buat utk batrice…sure cun…….mak pak dia dah ada satu gambar pengantin yang kami buat lukisan black & white…..xpe….sampai next week pun ada lagi abg nie kat tingkat bawah tu…..

lagi beh kurang 20 minit wayang nak start….bg chance dulu awek kecik nie main benda alah nie…RM3 utk 5 minit…..tp rasanyer lebih dari 5 minit kot……bukan apa…dah janji dari awal ngan dia………so……harus ler tunaikan janji kan…kalau tak x senang duduk ler dlm panggung nangi…..he he he he

Citer abis @ 6 pm….kematu duduk dlm tu…..nasib ler aircond x kuat sangat….maybe coz’ ramai orang…tu pasal aircond x rasa sangat………..anak dara tu…….1/2 citer dah wassalam…..lega ler sikit……kalau tak, penat nak melayan soalan2 dari dia tu…………

B4 gi makan……singga Kluang Parade plak….wah, Kluang makin maju lorrr……sudah ada PARKSON kat Kluang Parade…..so, just cuci2 mata……..sales sana sini…….ingat nak merembat h/bag ler nanti….xpe….sales sampai 3/1 nie…so, sempat lagi…….

See…….sian anak sorang nie…..dah besar2 baru nak merasa duduk dlm car seat……he he he….kemain kemaruk lagi dia suruh papa dia dudukkan dia kat car seat tu……….yelah, x pernah merasa……dari kecik sampai sekarang asyik dok menempel kat peha gebu mama dia kan…..tp berani beat ler….kalau beli pun membazir…….budak sorang nie bukan reti nak duduk diam2 dlm car seat tu punya……..satu kereta di jelajahnyer…….x payah ler……..