>

Almost a week plan nak bw si kecik tu tengok wayang asyik tak jadi jer……..so, semalam…AKHIRNYERRRRRR…………..dpt gark bwk si kecik tu happy ke Kluang Mall………….

Niat nak tengok PRINCESS FROG….tp x kesampaian…tahu2 jer lah sang Laling Hubby tu…dia tu bab2 movie nie ada cerewet sikit….kalau rerasa citer tu cam membazir tengok kat panggung…jgn harap ler dia nak masuk….esp citer MELAYU…so, dari pergi x dpt apa2 kan……..lastly decided tengok AVATAR……Zana pun main tunjuk jer ngan laling hubby citer tu…..padahal tak tahu apa2 pun pasal citer tu…………..

Kesimpulannyer…….AVATAR sangat BEST…..hampir nak menitik air mata nie…….tp control lagi kan…..he he he he….so, korang kalau ada plan nak tengok movie….siler ler tengok AVATAR nie….animation dia SUPERB. Jalan citer pun best…..sure x rugi lorrr duduk lelama dlm panggung…….almost 2 jam 45 minit…..tp serius…tak rasa lama pn……..

I bagi 9/10 bintang.