>Tak sia2 aktif dlm Fb……bukan takat kawan2 masa study @ uitm shah alam dulu aku dpt trace balik…kawan2 masa sekolah menengah & rendah pun aku dpt trace & contact balik…..inilah salah satu kelebihan FB……

Kalau tak silap…..gambar nie masa Zana form 1 or 2………cikgu Azura kalau tak silap jadi guru kelas kami………dari tingkatan 1 – 5 Zana dok kelas Ghazali………1st ranking ler kengkononnyer dulu………he he he he……Zana dulu science stream….tp tak tahu camno bila masuk U…….jauh menyimpang perginyer……..takpe lah kan….dah tersurat dan rezeki dlm bidang nie………..

So far kalau ikut kengkawan dlm gambar nie……baru dpt trace 3 orang kawan……..

hah korang…..kalau terror………teka arr mana satu Zana nie……..he he he……….