>mmm…….makin hari makin kurang entry kat blog pink hitam nie kan……..apa ler nak jadi ngan tuan punya blog nie……..

Sorry ler kengkawan…….mood nak update blog nie betul2 x meresap ler…….bukan xde citer….tp xde idea nak mengarang……….nak2 lagi bila camera still sakit tak berganti2 nie kan. Nak menggantikan dengan yang baru…..alahai, duit yang dok kumpul2 belum cukup lagi………tengok ler next month ker next 2 month ker……ada rezeki berganti ler en camera tu….

mcm2 citer kat blog kengkawan kan……..kekdg cam x caya ler plak…..benda2 mcm tu pun boleh jadi hal dlm dunia cyber nie……….bila di fikir2 kan balik……..dunia blog nie mendedahkan kita dengan pelbagai peel manusia yang kadang2 kita tak terjangka…….yelah…….berhubung, bercerita dan menjadi rapat hanya melalui alam maya yang kadang2 belum tentu 100% menjanjikan keikhlasan………entah lah……..so far, alhamdulillah…….zana tak pernah alami lagi benda2 yang boleh meranapkan hati zana…………tp betul gark orang cakap……kalau kita tak buat salah kat orang……orang takkan cari pasal dengan kita………..

Sama2 lah kita bina persahabatan yang ikhlas walaupun sekadar di alam maya ini……….