>

Rezeki jangan di tolak………musuh jangan di cari…………21hb tu lupa plak ada Majlis Perasmian Pembukaan Radix Chicken House nie kat bandar………..

Sambil dok pusing2 bandar tu nak gi railway kengkonon nak b/fast kat sana sekali nengok….giler ramai ler orang dok kerumun kat khemah oren itam nie……….harus ler perasaan nak ambil tahu tu ada kan………gigih ler laling hubby cari tempat parking dekat2 ngan area situ…….nasib ada…kalau 2 kali pusing xde parking…harus we’ll abaikan jer……..

Rupa2nya….diaorg agih2kan ayam sekotak & air oren sebotol…….harus ler paksa laling hubby berebut sama ambil barang sekotak kan…..nak gark rasa benda baru nie…….tp masya allah umat manusia…ramai bebenar….cuma yg bagusnyer w/pun diaorg x beratur….tp xde ler berebut2 nak amik benda free tu……

Dpt sekotak ayam & sebotol oren….gerak gi tempat lain plak…..yelah, amik bebanyak pun nanti bukan abis pun…….yang 2 ketul pun gigih si Batrice & papa dia abiskan…..Zana dok pandang jer lah…xde nafsu ler nengok makanan sekarang…….ha ha ha….statement pendiet tegar….cehhh…..

Anak dara sorang nie…….dpt jer feveret dia…kemain beronggeng ngan ayam goreng tu…….nasib ler ayam goreng tu x berapa nak pedas kan………….

Lepas tu we’ll gerak ke Kluang Kopitiam pekena roti bakar………..that our b/fast for Saturday Morning.
Advertisements