>

jatuh cinta….ku jatuh cinta……..serius….giler terjatuh cinta ngan sony ericsson aino nie……..mantap beb………………..

haiyok……bila ler boleh dpt satu si Aino nie……………x dpt si Aino…dpt Satio pun jadi ler kan….beh kurang jer……yang penting sony ericsson k………ha ha ha………..Zana mmg suka h/phone by sony ericsson nie…….puas hati……..tahan lasak……..yg penting camera dia mmg superb ler……senang nak curi2 snap gambar bila keadaan memerlukan………ha ha haa……..harus ler guna skill curi2 kan kalau nak jadi blogger tegar gitewww……….

H/phone yang ada sekarang nie………pun sony ericsson gark……….tp dah tahap kena paksa keluar ICU coz’ leh nak buat apa lagi dah……….jahanam atas kecuaian sendiri + kekreatifan anak dara ku…………si sony ku now, berfungsi hanya menerima & menghantar mesej ker…….kalau panggilan masuk or keluar…….jgn harap ler………satu lagi fungsi utama dia….sebagai tukang kejut di pagi hari……………he he he he

Btw……….speaker si sony Zana tu dah rosak………..if ada call masuk, Zana boleh dgr suara orang di sana……….tp org di sana x leh dgr suara lemak merdu buluh betong Zana………….tensi ok……..sumer gara2 si Sony tu berendam dlm minyak baby oil dlm h/bag…………ceh…..camner leh tumpah agaknyer baby oil dlm h/bag pun Zana tak tahu……….agaknyer tutup x ketat kot….

So………….to my Laling Hubby:

“Pa……..mama nak yang nie erk………..plz………”