>

Fuh…letih seh minggu nie….pagi kuar awal2 nak hantar dak kecik tu…….petang plak…nak amik dia….adoi ler…….

Mlm tadi………kul 8.30 mlm dia dah ajak mama dia masuk bilik tido………bukan tido pun……….main lebih…….after 30 minit….dia ajak mama dia kuar balik……….adoi ler…..udah ler mama awak dah nak terlelap coz’ keletihan….keluar ke dalam di buatnyer….tp demi anak, layan gark ler….last2……..bukan kita yg tengok tv………tv yang tengok kita. Kul 10++ minah nie dah tergolek….baru ler angkut masuk bilik.

Musim hujan now kan…..adoi ler…..sejuukkkkkk……..laling hubby plak jauh…..cehh!!…….nie otw nak balik dari ambil budak kecik di atas nun. Lebat dari kul 6.30 sampai ke pagi.

Bila papa dia call………takde lain yg dia pesan…….beli menan banyak2…….tu jer yang dia ingat……he he he…bertuah ler badan kalau balik tu nanti papa awak usung menan……jgn harap ler kan……..len ler mama awak….ada harapan jugak ler……tp mana tahukan……ha ha ha ha

Esok citer 2012 kuar panggung arrr………..esok laling hubby ku balik……mmm………..best nie kalau ajak tengok movie……lama dah x jejak panggung sejak laling hubby ku busy nie.