>Adoiler…….nak update tp x tahu nak citer apa….bukan nyer xde citer………tp bila nak update jer…ada jer kerja yg membuatkan Zana terpaksa cancel….hu hu hu…sorry ler kengkawan and silent reader ke…..ceehhh…cam ler glamour bebenar sampaikan ada silent readers kan…….

This week…….kami di tinggalkan …….huuu… x suka ok…………Papa Batrice berkursus selama 4 hari di MSuite Hotel, JB………Kursus Landskaping………..gitew ler bila kerja sendiri kan……kena lah upgrade ilmu yang ada untuk memantapkan ekonomi nak bagi makan anak isteri………hari Khamis nanti baru ler Papa Batrice balik………ho ho ho……..

Being wife yang jarang di tinggalkan………..bila sesekali hubby outstation camnie…….mmg sangat terasa………sumer nak kena buat sendiri……….kalau selalu tu, 7.30 am pagi gerak dari rumah ke office…….but for this week………pukul 6.30 dah kena keluar rumah utk hantar lil princess tu ke rumah nenek dia. Then………patah balik ke office plak………hu hu hu………petang nanti, ambil Batrice dari rumah nenek……….pastu patah balik ke rumah plak………….waaa….penat ok!!!!

Balik2 rumah……….pukul 8 jer terus kunci, mangga pintu grill semua……….takut ok!…bukan takut ngan HANTU…….tp takut ngan MANUSIA……..taman Zana nie kan still baru lagi…….so, ramai gark ler Indon, aBANGLA & Vietnam yang tinggal kat sini………kot ler dok tengah2 tengok tv tetiba terjenggul jer kepala orang kat pintu ker….kat tingkap ker….x ke pengsan Zana di rumah……ceh…imaginasi tinggi ok…………larat ke diaorg nak ngendap mak beruang nie……….kalau ala2 model tu….harus lerrr gigih diaorg nak redah kan……..ha ha ha ha…..statement…..

Opppsss………..citer perjalanan 99HTN…..uummmm……….sudah terkantoi makan nasi lorrrr……tu pun di sebabkan Ahad tu ke rumah sedara ada Majlis Kawen………..takkan nak pandang jer Nasi Ayam & Soto yang terhidang kan…….nak2 pergi ngan Mak Mertua ku……harus ler ceduk gark nasi ke pinggan dlm rela hati………ha ha ha ha…bukan kena paksa erkrk…….

Mmm berat? still x berganjak lagi jarum timbang tu……….lagipun tengah bendera merah kan….so, org kata…….kalau bendera merah nie…..badan kita berat………x aci oooo nak timbang….coz’ bukan berat sebenar……ha ha ha ha…betul tak OLI.

Citer tanpa gambar………sure korang boring erk…….so………nie ada sikit ler gambar anak dara tu yang harus di jaja………abis tu, x kan nak jaja gambar mak beruang nie…..oooo…..no no no……kita tunggu lepas 3 bulan k!

Gambar2 yang ada nie sumer gambar2 masa otw balik dari Majlis Kawen sedara tu ler….@ Prt Sulong……ceh………sepanjang majlis tu………..camera Zana dok dlm keta ……pelikkan….xpe…later kita citer errrkkk…………kalau tak harus meriah nak citer pasal majlis kawen tu…..coz’ sgt special erk…..betul2 1 malaysia punyaaa…….siap ada tarian naga bagai…….tp di sebabkan camera dlm keta, harus ler x snap snap……….isskkhh….rugi lorrrrrr

Perasan ke apa2 yang berlainan ngan anak dara tu…………..auw….tu tengok tu…toncet kiri kanan meriah ngan curly wig….keh keh keh…..dasar mama dia kemaruk nak anak berambut panjang……apa nak buat…………tp serius, lain ooo muka anak dara tu bila ada “rambut” nie…..cam bertambah darjah kecomelan dia……….(syndrom mama over perasan anak dia paling cute dlm dunia)

Otw balik……sempat ler menyinggah @ BP Mall…………mencari kemeja & kasut laling hubby……kengkonon nak gi kursus tu kena pakai kemeja & slack bagai………kasut pun x boleh sport shoes…………kopak!!!!!………..nasib x perlu pakai tie………kalau tak….harus Zana amik cuti ngikut gi Kursus sekali………oooo………takut ooooo bila laki dah smart2 hensem gitewwww…..selalu tu ngan tshirt & jeans jer……..bila tukar imej……….harus ler mak lebih hati2 k~