>

jeng jeng jeng…..budak kecik tu malam tadi tido tanpa pakai pampers uol’s…..ha ha ha ha….bukan apa……..kes mama dia lupa nak pakaikan ler tu…..

Citernyer camnie………semlm…..mmg x masak pun…coz’ xde mood nak masak tinggal berdua jer ngan Batrice waktu siang….I pun kan sedang dlm cabaran 99 Hari Tanpa Nasi tu kan…..so, apa lagi, malamnyer harus ler keluar cari makan2 utk laling hubby……..and as usual…..budak kecik tu cuma pakai pampers time tido saja nowday………

Lepas makan…….nenek dia kecoh2 plak suruh pergi Kluang Mall suruh tengok ada group bebudak kecik buat persembahan……….cargas ler mengikut titah perintah Sang Ratu yerk……..nenek tu, kalau kemana2 pun ingat jer kat cucu nan sorang nie…………bebenarnyer……..ada tadika buat ala2 convo day kat Kluang Mall tu………tu yang ada bebudak buat persembahan bagai…………mak pak atuk nenek Batrice pun gedik2 ler nengok bebudak cina buat persembahan sambil dok berangan tahun depan giliran Batrice plak dok atas pentas buat performance camtu…alahaiiiii

Si kecik yang sememangnyer dah penat siang hari tu di angkut oleh mama dia pusing2 KluangMall (alasan nak cari sabun basuh & sabun mandi) dari pukul 12 tgh sehingga pukul 4.30 petang ………harus ler tak sempat sampai rumah dah kelelapan………x yah sampai rumah……..masuk kereta jer dah WASSALAM…….zzzzzz

Sampai rumah jer……..terus ler mama dia dok landingkan atas katil……..lupa plak nak pakaikan pampers cam selalu tu………..anak tido………..mak pak sambung tengok tv…..sampai ler pukul 12 mlm………..tup tup tup bangun pagi………budak kecik tu panjat katil kejut mama papa dia………raba-raba, geletek-geletek di pagi hari ……..ala bermanja giteww ……..eh…..laaaa………x pakai pampers rupanyer Batrice nie semalaman………nasib ler x lenjun…..

Siap tanya dia tu……“akak tak pakai pampers erkkk?”…….” haah”……..“kencing tak? …….suar tak basah pun?” ……” icha tak kencing pun” …………ho ho ho ho……..anak den dah besar dah……dah tak kencing mlm……….he he he he……

He he he ……giler gedik erk mama dia……..baru semalam anak tu tak pakai pampers dah kecoh satu blog……….alalalalla….jgn arr kutuk…….biasalah kan…….SINDROM ANAK KU YG TERBAIK, ANAK KU YG TERCERDIK ….wakakkahakakahha………


*** gambar xde kena mengena dgn hari kejadian ***

Tp yg confuse tu…….seluar kat cawat tak basah……katil pun x lencun, tp kat area pinggang cam lembap ler plak……..confuse confuse…….anak aku tido dlm kepanasan ker sampai berpeluh2 ……tp apsal kat area pinggang seluar tu jer yang lembap……..APAKAH!