>1st day xde ler cabaran sangat coz’ duduk rumah jer…..berdua plak tu ngan Batrice…..

Pagi – mee goreng (share ngan Batrice ) + teh panas

Tengahari – epal hijau

petang – x lapar pun

Mlm – meratah asam pedas ikan selar + air milo.

2nd day – Sungguh2 ler cabaran menanti….pagi tu ok lagi ler coz’ dpt makan free sempena Hari Penjara kan…..bab tengahari tu…..siap di hantar ko makanan ke atas meja………waduhhh!!!!

Pagi – mee hoon goreng + 2 ketul kuih + air teh

Tengahari – Sayur + lauk + milo kosong


x tergugat ker nengok orang siap hantar atas meja nasi beralukkan ayam rendang + ikan + kering + sayur…pergh………nie kalau tak kuat hati nie….mau abis masuk perut aku tu sumerrrrr


1) Kita kasi clear sayur2 yang ada – selamat sayur2 tu masuk dlm perut.


2) tinggalkan nasi and saat nak menghabiskan ayam rendang yang marveles nie……..he he he he…..berjaya aku x makan nasi itu walaupun ia seperti buat tarian gelek memanggil nak masuk dlm perut.

Mlm – yong tau fu

fuhh……another day tanpa nasi…chaiyok lerrrrr