>Nenek dia bising coz’ rambut Batrice dah cam serabai jerrr……sampai cucuk2 mata……so apa lagi…..cantas jer lah kan nak kasi kemas…….tu pun gigil2 ooo………1st time nak gunting rambut dia……w/pun just rambut depan jer……..tp ia sangat bermakna………almaklum ler……….rambut anak Zana tu hidup segan mati tak mau………hu hu hu

So, petang semalam (sabtu) buat projek gunting fringe dia tu………hu hu hu hu…….sedih..!!!! over mama ko nie kan………..wei…..mana2 yg rambut cam si Batrice jer tahu betapa sayangnyer nak gunting walau seinci pun rambut dia tu……tp di sebabkan cam rimas nengok rambut depan dia x terurus…..redha jer lah kan

after di “projek”kan oleh mama dia……..ha ha ha..pose sam jer erkk!!!

Ahadnyer…….budak comel dah tukar wajah….bertocang 2 wif new fringe…ngeh ngeh ngeh….dah anak dara rupanyer awak yerrkkkk……