>

Cabaran 99 HARI TANPA NASI by ZEL.

At least bila diet beramai2 nie………semangat lebih sikit kan…….lagipun, serius…….berat badan Zana naik mendadak mencanak2 utk 2 tahun nie………giler arrr………………en laling hubby pun dah start perli2 and bebel2 nie……………bayangkan lah………x sampai 3 tahun Zana masuk government nie, berat Zana naik almost 15 kg ok……….15 KILOGRAM……..hu hu hu………ngeri korang!!!!!

April 2007, start masuk kerajaan………time tu berat cuma 5+ kg jer……….w/pun kira berat gark ler kan tp…….ngan ketinggian 162 cm itu dah kira berat ideal………Zana x nak ler kurus kerempeng cam orang sakit………at least kalau pakai kebaya tu berbentuk……..bukan bentuk spare tyre….tp ada ler cutting skit kan……ha ha ha ha……….but now………until 1 November 2009, my weight is :

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

seram sejuknyer uol’s nak tunjuk berat Zana terkini……….

.
.
.
.
.
.
.

Bismillahirrahmanirrahim.

PENGSAN!!!!!!!

So dengan ini secara rasminya di isytiharkan…….
mulai
1 November 2009
until 7 Februari 2010
adalah hari
T.A.N.P.A N.A.S.I .

Gambar terkini…………….fuh fuh fuh………

No. Diri : 28

MATI !!!!

*** chaiyok chaiyok Zana……u can do it !!!! mari kita amalkan diet sihat tanpa nasi……x makan nasi x bererti ikat perut terus……still makan cuma x ambil nasi saja……..ganti ngan buah2…sayur2an……….and less sugar!