>

Date : 25th October 2009
Place: KFC Wangsa Maju
Theme : White & Jeans
Farhan & Emily Birthday Bash

Kesimpulannyer…………sangat happening…..sgt seronok………sampai lupa diri !…ha ha ha ha…..makan byk………kengkawan ramai…..mmg havoc…thanks kak mimi coz’ sudi jemput Batrice & co datang…………..sgt meriah kak !!! tak sia2 kami naik dari johor……

Sampai2 jerrr…………..terus bergambar…………giler glamour sehhhh!!! ………sebenarnya Zana yg dok lambat sampai…….yg lelain dah nak siap mentekedarah….aku baru gedik2…sampai ngan anak dara aku yg mood kedaung tu………he he he…..

Sangat sekejapan jumpa dengan Sue coz’ sue nak kena balik awal……..

Ahak! ini budak kecik mood yg so so saja……asyik dok menangis jerrr………..Batrice mmg camnie…..bila reramai nie, dia take time nak adapt ngan keadaan sekeliling………bila dah lama skit……baru ler dia ok…x caya? tanya lieya…ha ha ha ha

Ummeh yg happy go lucky giler…….mmg ketawa jerrr……….ngan little dinoco yg mmg x reti dok diam……..patut ler ummeh dia tu kurus slim jer…..exercise hari2 mengejar si ghazibon nie….

oppsss………menyelit gambar kami yerkkkk

time nie game ala2 kotak beracun tu……..org 1st keluar….ha ha ha…hardy yg cool………

dan pemenangnyer ialah ……….yeeehaaaa……..mr. ghazibon……….tengok tu…kiri kanan pegang hadiah ooooo

Lieya & co yang sporting join game……….laki bini pegang anak sorang satu nak join game nyer pasai……..tp shah mmg sporting ler…..

mia jadi mangsa papa dia………

kak aimi yg cute ngan hero2 dia…..hu hu hu…..mmg aktif oo anak kak aimi nie……pengsan…tu baru nengok tu…belum lagi kak aimi yg dok ngadap hari2….

yeeehaaa………koleksi snap gambar sendiri bersama kawang2 yang lain……..gegel2 tangan Zana nak snap gambar kaedah syok sendiri…..keh ke hkeh….cam kena parkinson dah!!


*** wif yong a.k.a ibu chempaka ***


*** wif mama vogue – lieya ***


*** wif hirda a.k.a mama hardy (babe….aku suka arr gambar nie w/pun muka aku ala2 separuh jer …..cam bersinar2 gitew muka kita….)***


***wif meen – see….gegar2 gambar kami………..***


*** wif ila***


*** wif ummeh & ghazi yang happening ***


*** wif sham – wah sham….muka kita di latari cahaya keimanan seeehhhh***


*** wif kak nur – alahai……comel kecik jer kak nur nie….anak dah 3 dah…..***


*** wif kak aimi – solid molid badan mama 3 anak nie tau….one more thing….tengok live, giler cun kak aimi nie………suka nengok muka kak aimi ***


*** us ***

Cake cutting session………….muka anak2 sumer dah excited jerrr………the cake….sgt yummylicious….SR gitewwww.


*** Ben 10 & Dora cake ***


*** princes of d day….Farhan Naufal ***


*** Princess of d day – Nazathul Emily Sorfina ***


*** blowing time ***

*** anak dara sapa ler tu kan yg dok tersepit kat situ tunggu cake di potong ……ha ha ha…si mia ***

*** little dinaco sedang attact baik punya pada cake ***


*** hardy with heroes kak aimi ***

Haha………anak dara aku yg baru berani nak masuk…tu pun muka still curious lagi…ha ha ha…takut ngan chicky……menjerit gegar satu KFC ngan sora dia jer….tensen mama dia….ahak!

Dpt goddies……kemain senyum anak dara nie……anak2 lieya plak baik jer makan cake…….

** mia & cake **

** senyum sampai ke telinga ko erk dpt goddies tu…..***


**mija pun nak tiup belon gark….***

Nak balik baru ler dpt laga2 pipi ngan kak mimi……..mak pengantin yg vogue d vash that day…lip lap lip lap ……..thanks kak mimi, sudi jemput kami sekeluarga…..mmg majlis yg happening…..

Si kecik nie…..kemain riang gembira bila majlis habis………dpt main kat luar….tengah2 panas…….

opps : muntah darah ler korang nengok gambar2 yang ada kan……Zana excited update byk2 gambar nie…….ha ha ha….kurang ler sikit aku membebelkan.