>dah citer kan last week minggu penat….lepas adik sepupu bertunang……esoknyer plak anak jiran rumah sebelah kawen…….member2 sama2 main polis sentri dulu2….main pondok2…main teng teng…..he he he….tp dia nie sebaya ngan adik zana yg last u……

Btw…….

SELAMAT PENGANTIN BARU buat IEDAH & ZAM

So, sabtu malam tu cam biasa ler….kalau dah orang johor kan…ada ler majlis berinai, berzanji bagai………..nak2 mak Zana kan orang kuat bab2 xtvt camtu……so….gigih ler dlm penat2 pun we’ll redah gark……sian kat jiran tetangga……….

He he he…..comel kan pengantin………kecik ajer budak iedah nie…….mak andam yang sama yg solek kan Zana 5 tahun yg lepas……….sila ler abaikan yerk muka mak orang yg dah kepenatan tu……bedak pun x dan nak sapu dah……..baju pun x larat nak iron…nasib ler tudung tu pakat terus pakai jerrr……….

ha…tu ler my mum yg dok tengah berzanji……..budak kecik yg x sopan kat sebelah tu, x yah ler tanya sapakan………..kemain lagi….dok terkangkang2 kat tengah2 tu kan……sambil dok pulun makan epal.

Seronoknyer bila ada majlis2 kawen jiran2 camnie………dpt jumpa ngan kengkawan lama……baru ler boleh bertepuk tampar bergossip sampai ke malam…….anak tido leh antar balik umah dulu…….pastu datang balik……..ha ha ha……..dlm penat2 tu…….kul 12 gark Zana balik rumah. Tu pun lepas antar anak dara tu yg dah ketiduran lepas majlis berzanji tu……..

Zarina……salah sorang kawan baik Zana time kecik2 dulu…….kawan main pondok2 belakang rumah atas pokok mangga…….kawan panjat pokok jambu air……kawan main tukar2 baju….kawan main belon acah………kawan main solek2……hik hikhik…..dua2 membesar bagai johan….tp dia lagi johan ler kan……….tua setahun dari Zana…….anak dah 5 orang….hu hu hu…cam keretapi ekspress……

Zarina nie dulu glamour ooo………slim melim…….bergaya……….badan cam model……..ha ha ha…..I pun cam tu gark dulu………after bertahun2…amik ko……cam nak buat contest sapa membesar ngan jayanyer……….