>Last Saturday kan………my sepupu bertunang and minta tolong Zana solekkan dia…keh keh keh….adoi ler…memula tu cam……

“alahai Uda, kelakar ler kamu……Kak long, mana ler reti nak solek2 kan orang nie….solek muka sendiri boleh lerrrr”

Dah dia kata……….bantai jer lah Kak Long………so, nak tak nak………..memberikan khidmat jugak ler buat adik sepupu yang sorang nie………..

Amacam?…………..ok ker……….since Uda nie muka x bermasalah………..licin tulus mulus jer muka dia……..senang kerja Zana……….foundation pun Zana tak sapu……….just tepek bedak Miyami guna sponge basah……….dah licin gebusss…………..

Ahaks…………kasi close up sikit tang mata tu kan…….auwwww……….Zana try main ngan kaler biru & gold and hitam di penghujung mata tu……..memula nak letak gark lerr false eyelash….tp coz’ kesuntukan masa…………so, lupakan jer lahhh…………

Ha ha ha……perasan ker……….cam tak balance kan warna mata kiri ngan kanan……….xpe xpe….1st try……….ayat penyedap hati sendiri…………….

Pasnie ………..wahai sepupu2 ku……if korang nak save cost masa bertunang………boleh ler panggil kak long solek lagi erk……….F.O.C lagi……….tp xde ler grand cam make up artis tu yerk………..