>

~ STICKY MODE ~

Dok jejalan kat blog kak zai……yg meriah ngan contest tu……..sekali nengok ada contest yg x kurang bestnyer nie…….he he he…lagi aksi si comel berbaju raya…….alang2 gambar pun ada kan….so, apa salahnyer join lg contest2 camnie…mana tahu ada rezeki…….hadiahnyer pun best ooo……mai from SABAH yerk ………sapa tak mau lorrrr.

This time…….contest di anjurkan oleh Princess Eryna’s ………mama nyer Zahraa……..si comel lote bermata sepet yg putih melepak…………

Syarat2 penyertaan : Simple & Easy lorr

1) Sertakan gambar anak anda sedang memakai pakaian raya dan ceritakan tentang gambar tersebut.

NUR BATRISYA QISTINA

Our tema this year
ORANGE

“PEACE auntie2……ini gambar saya di pagi raya sedondon ngan mama & papa. Cantik tak baju saya? He he he…meriah kan…..mama saya siap jahitkan manik tau kat baju saya nie…….mama saya kata, biar meriah sikit baju tu cam baju mama saya jugak. Tp baju nie seksi sikit ler auntie………lengannyer jarang2……..tapi takpe……kecik2 seksi mama sy izinkan….kalau besar sy seksi2….nanti mama & papa saya marah. Ok ler auntie………sy nak gi beraya umah atuk2 & nenek2 sedara saya nie……..nak collect ang pow bebanyak……….harap mama & papa saya………..hhmmmmm ………x cukup lerrrrrrr. Diaorg tu kedekut sikit ….hik hik hik “

Glamour anak dara aku tahun nie………baju chiffon 2 tone lengan jarang2 lagi. Siap Zana jahitkan manik nak kasi meriah ……sedondon ngan mama dia……..1st day raya jer dia bertahan ngan baju kurung………tu pun kena paksa…….kalau tak………start raya ke-2 dia demand nak pakai suar hari2………..pengsan mak !

2) Penyertaan terbuka kepada anak-anak kecil yang berusia 0-3 tahun.
– Batrice belum masuk 3 tahun pun……baru 2 tahun 9 bulan.

3) Link to blog Princess Eryna in your entry and add my blog in your bloglist :
http://akudiazahraa.blogspot.com (no link back will be disqualified) – DONE

4) Anda boleh menghantar beberapa gambar yang anda suka tetapi hanya 1 gambar untuk 1 n3.

5) Tinggalkan jejak anda di blog ini sebagai bukti penyertaan. – DONE

6) Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang dilantik… – I like coz’ xde sistem VOTE.

7) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Oktober 2009 tepat jam 12.00 tengahari.

8) Hanya 3 pemenang bertuah sahaja yang bakal mendapat hadiah utama. ( Mungkin akan ada hadiah extra… bergantung kpd mood penaja bersama) – hadiah2 semua didatangkan dari Sabah.

Hadiah2nyer : –

Hadiah Pertama – Rantai Mutiara

pearl 5

Hadiah Kedua – Rantai tangan Zhulian + mutiara

pearl 3

Hadiah Ketiga – seperti di atas jugak..kalo x silap!

pearl 1