>Mood Zana hari adalah sangat KEDAUNG….x tahu naper……..cam ada yg tak kena jer……bosan + boring + kacau bilau…………..

Esok Zana adalah hari busy……mcm2 nak buat…….

Open House rumah En. Rafis – my laling hubby wajib pergi (tengahari)
Majlis Pertunangan Adik Sepupu – Zana wajib pergi coz’ dia minta tolong solekkan. (petang 4 pm majlis start)
Open House rumah Ummi Rin – HARUS pergi.

adoi lerr…..cam pening jerr…..silap2 balik Tenggaroh berdua ngan Batrice dulu…….coz’ laling hubby harus ler nak pergi open house rumah En. Rafis tu……..networking dia untuk projek2 akan datang.

Pastu………kalau Zana ikut laling hubby gi open house tu…….adik sepupu plak camner……takkan majlis kul 4 pm………Zana satu family baru dok terhegeh nak gerak dari kluang kul 2…….bila masa sempat nak menyolekkan si Syikin tu nanti…….adoilerrrrr………tension gue….

Open House rumah Ummi Rin tu xpe ler…..coz’ malam……..tu pun rasanyer kocoh2 gark nak gerak dari rumah my Mak Cik tu…..sempat ker……rumahnyerrr kat tmn scientex pasir gudang nun…………

mmmmmmmm……..tarik nafas panjang2………balik nanti plan lagi ngan laling hubby.


senyum lah anda….kerana senyum itu satu SEDEKAH !