>

Jumaat last week, jabatan Zana buat makan2 …………..happening gilerrr………mcm2 ada menu ada…..bakso, laksa penang, laksa terengganu, laksa johor, rendang, nasi impit, nasi goreng kampung, nasi goreng cina, mee hoon singapore, sate, kuah lodeh…….mcm2 arr….air jer ada 4 jenis, soya, mata kucing, sirap & orange………..samping2an lagi…..nugget, jajan & buah epal sorang sebiji…………..tp coz’ Zana & co duduk kat gerai yg bagi jajan & epal…….dpt lebih oooo……..ha ha ha…penuh beg Zana ngan jajan & buah epal……….nasib ler heret h/bag besar kannnnnn

X tahu nak citer dahhh………..layan gambar jer yerk……………


*** posing dulu sebelum keluar rumah ***


*** wif kak ina & Dhia ***


*** sedap jer laling hubby ku melantak……..anak melalak pun dia buat x kisah jerrr***


*** geng2 mama vogue ……..baju purple tu my PTD……still dalam MC tap gagah dia datang ngan husband dia. Pn . Zaini nie sakit act……….b4 nie collapse coz’ ada pendarahan dlm otak…..sebelah kanan x boleh gerak….but now, alhamdulillah dah ok sikit………cuma ckp tu ada lambat sikit nak pick up…….memory dia lambat sikit kot but getting better kalau nak di bandingkan dengan sebelumnyer ***


*** family havoc ***


*** kak nor & co ***


*** mama2 vogue yg porno……..keh keh keh ***


*** us again ***


*** again ***


*** happening jer muka memasing dah berlengas ***


*** wif kak nor yg giler glamour***

Korang tengok gambar 2 keping kat bawah nie…….keh keh keh……..mak bapak kemain posing nak bergambar ala2 manja gitew……..anak kat tengah2 melalak…………….jgn tertipu ok !…Batrice tu berlakon jer lebih…..dia kan psycho lebih………..mulut jer nganga besar2 di iringi ngan sound effect……..tp air mata x kuar pun………..TIPU!!! ok

Tahun nie ada bertuah sikit lerrr……..sikit jerrr…………awal2 lagi nama dah naik untuk cabutan bertuah…………kelam kabut Zana lari nak naik pentas………..coz’ masa nama di panggil tu, Zana dok busy isi pinggan ngan sate…………ha ha ha ha……….nasib baik sempat naik……..kalau x, melepas hamper kecik nie……….jadi ler kan…….kot2 tahun dpn……nama paling last plak.

We’ll gerak balik almost 11 pm…………lepas jumpa pengarah & wife baru ler balik…………tp mmg happening ler this year…………bergambar bagai nak rak………makan ciput jer…………pastu gossip lebih2 sikit………………mmg puas w/pun terpaksa menumpang kat gerai jajan & buah……….pepandai curik kerusi & cari kotak nak letak makanan………..tp yg penting mmg happening…………..cuma si kecik tu jer yg x sporting……..asyik dok melalak jerrrr………x leh nak berenggang langsung.

X kisah ler………nama pun bebudak…….mood ada kala ok, ada kala x ok kan……….so, layankan jerrrrr……..janji mama dia enjoyed sampai lupa diri !!!…keh keh keh………..