>

Pengsan korang bc entry raya Zana nie….dok tonggang terbalik dah……tuan rumah fening…..ngeh ngeh ngeh………..banyak benar yg nak di update……….tp M nyer tu besar ngalahkan tuan rumah…..

Raya ke-3 turned we’ll balik ke kluang plak………yelah, harus ler adil kan……so, b4 balik kluang tu sempat gark ler si kecik nie collect duit raya lagi…………tu sumer hasil pergi 2 buah rumah jer…..meriah mak ngah..!!!!!!

Around pukul 2++ lepas makan…..baru ler gerak balik Kluang………..Angah & Co pun dah sampai dari BP……..so, lagi meriah ler rumah my MIL coz’ semua anak & menantu ada………Batrice pun kemain happy ler coz’ geng gaduh dia dah balik………..geng rebut2 menan & rebut2 atuk nenek.

*** Motto si Batrice : Hartamu Hartaku jua…….tp hartaku, milik aku sorang !!***

***Batrice melepaskan rindu pada Soffiyya ***

Bila dah berkumpul……..memacam ler peel semua keluar kan……..dah penat bergaduh….berebut….bermain……….masing2 pakat isi minyak. Beratur 3 cucu tok ali minum susu…..Becoming cucu raya next year by Mak Ngah…..ha ha ha ha…..bertambah ahli keluarga kami next year………….amin….

Mlmnyer plak……….pakat bakar mercun & bunga api lagi……..ada stok tersembunyi rupanyer………Last year……….Yaya yg berani main bunga api……….this year dia jadi penakut ler plak….Batrice plak yg over…………..

Nengok arr………..budak takut yg lari dalam rumah bila pak long dia bakar mercun…nasib mak cu dia ada depan pintu……….kemain posing lagi anak dara dua org nie dpn pintu………tengok kaki Yaya….silang oooooooo……….

Acara bakar mercun………

Drama swasta dua beranak nie………..

Budak rindu mak cu………….