>

Khamis mlm jumaat (raya ke 12) turn lorong rumah my MIL nyer marhaban……MIL masak mee rebus ngan rojak…….sumer dia buat sendiri since……..menantu mithali dia nie x cuti……gi rumah mak pun dah dekat maghrib. Dapat tolong apa yang patut jer lah cam susun2 cawan, pinggan and atur mana yg perlu.
si Abid nie ngikut Ayah Lin dia ambil Mama Zana dia balik kerja……..so, sampai2 rumah terus mandi kan budak 2 orang nie……….dah ada geng, mandinyer lebih main jer sebenarnyer….sekali x kena jerit ngan mama dia….selagi tu ler dok main simbah2 air……………

Ha ha ha ….amacam? ada cam couple baru balik dari pejabat agama lepas pergi Kursus Kahwin tak? kecik2 dah kena exploitasi ngan mama Zana dia………songkok atas kepala Abid tu songkok Ayah Lin dia ( yeee…….Abid panggil my hubby ayah lin and Zana dia panggil mama Zana………dari umur setahun 8 bulan my MIL jaga……….nasib si kembar tu my MIL x larat nak jaga….kalau tak, dah rupa nursery dah rumah MIL Zana tu……) boleh tahan besar gark pala anak bujang sorang nie erk….ker, kepala my hubby yg tak membesar……hu hu hu !!!!!

Jom layan aksi2 budak berdua nie dlm ketaaaa nak menyampaikan ke rumah nenek diaorg………..sekejapan jer baik camtu….pastu start ler main rebut2 songkok tu…

X sampai rumah nenek dia……….tudung pun dah WASSALAM…..dia transform jadi awek macho ler plak……..ayu berbaju kurung, macho bersongkok……..sapa nak jawab ?