>Semalam (ahad) ……awal2 call tailor Zana sama ada dia buka kedai ke tidak…kalau buka, boleh ler Zana merempit gi ambil baju2 raya we’ll @ kedai dia. Syukurrrr……buka and baju2 sumer dah siap……….

Tahun nie warna tema adalah ORANGE ……….kasi terang satu kampung……..

amacam……..terang tak?………kasi zoom sikit baju kurung si kecik tu……

Pastu kasi up sikit baju2 raya mama dia erk………baju biasa jer…xde ler glamour mana pun………

Biru nie beli ready made…………kurung pahang……..simple ……..pastu zana jahit manik simple jer @ lengan baju tu.

lagi 2 pasang yang di tempah dengan my tailor………..kurung pahang & kurung moden.

Apa kaitan plak gambar ini di entry baju raya nie………mmm……….tu pun salah satu baju raya dia………tp x sempat……..dia dah sauk nak pakai gark ……..nangis2…….redha jer lah…………

Persiapan raya? masih 50% lg……..yg meriah anak dara sorang tu lerr……….baju kasual jer dekat 10 pasang……he he he….kes mama dia addicted beli baju online….sedar x sedar…….berpasang2 baju anak tu di beli……xpe…janji puas hati. Now, tinggal cari kasut we’ll……..suar jeans, and kemeja utk laling hubby. Tudung Zana pun x cari lagi nie…….hu hu hu……..hari Sabtu nie baru hegeh2 nak shopping……nie sumer kes budget raya baru leh kuar……….