>

Erm……..godek punya godek punya godek………jumpa plak gambar nie pada hari raya tahun lepas……So, biasalah………Zana kan giler masuk contest……..nak2 cik puan CuTeMiUt78 ada ngiau ngiau kat chatt box minta masuk contest dia…….so apa lagi………he he he……pucuk di cita ulam mendatang ler kan……
Contest kali nie
AKSI MENARIK DI HARI RAYA

Peraturan2nya dah di penuhi….or korang boleh check kat sini : CONTEST

Amacam………menarik tak……..blink blink mata si Batrice tengok giler banyak ang pow hari raya yang Mak Tok tolong kutipkan. Sumer tu, ang pow family belah Zana coz’ last year, turn berhari raya di rumah nenek belah papa Batrice.
1st raya kumpul duit raya belah family papa……dari pagi sampai ke malam…….raya 2nd plak, balik kg @ Kulai………tu yang Mak Tok tolong kumpulkan dulu duit raya b4 we’ll balik kampung. Yelah…….memasing pakat kumpul raya 1st kan……time tu lerrr happening dok agih2kan duit raya kat anak sedara cucu cicit bagai. So, Mak Tok tolong tadahkan tangan mewakili Batrice. He he he he……..so, xde ler atuk2 nenek2 makcik2 pakcik2 yang tertinggal bagi duit raya kat Batrice kan.
Saat2 begini hanya boleh di “capture” pada hari raya saja…….he he he……tu pasal ler menarik kan……..hari2 biasa mana ada nak dpt kumpul ang pow bebanyak camtu.
This year…..turn berhari raya belah Zana plak……..so, giliran nenek belah papa plak ler gamaknyer collect duit raya utk Batrice.
.
.
.
.
.
.
.
.
So, sebagai mengukuhkan lagi citer di atas…………tarraaaa……….gambar Mak Tok dengan penuh excited menghulurkan ang pow2 yang berjaya di kumpul buat cucu kesayangan nyerrr
(gambar nie x di kira yerk…..)