>My 1st kad raya for this coming Hari Raya…….thanks kak MIMI a.k.a Mama Farhan & Emily.

citer pasal kad raya ……..dah jarang yang nak hantar kad raya kan….since kita dah ada mcm2 teknologi…….boleh send guna sms, facebook, email and others. Tp bg Zana, the original kad raya mcm nie……lagi meninggalkan kesan dalam hati……..betul2 rasa di hargai dalam sesebuah persahabatan. Tp……..xde ler bermakna sesapa yg send thru sms, email or others tu tak menunjukkan keikhlasan………cara memasing kan………….apa yang penting NAWAITU kita kan.

Ceh……ingat dulu2 time sekolah……….siap berlumba2 ngan kengkawan tu……..koleksi kad raya sapa yang paling banyak………siap main tipu2 lagi……..beli kad raya pastu kirim utk diri sendiri…..he he he he………pastu time raya, cam bangga jer tayang kad raya memasing kan…….deco kat dinding rumah……….lepas raya………pergh……giler malas nak cabut balik…..silap2 recycle utk raya next year………………

Thanks kak mimi………..love u lerrr…….