>

Salam pagi JUMAAT sumer……cepat jer dah hari jumaat…….esok lusa cuti……..masa meninggalkan kita terlalu laju sekarang nie kan……..and….diam x diam dah 14 hari berpuasa…..sekejapnyerrrrrr……..lagi 2 minggu dah nak raya……..hu hu hu……malam nie malam ke -15 berterawih……..

fadhilat untuk malam nie……..

Malam 15 – Semua Malaikat yang menanggung Arasy & Kursi, berselawat dan mendoakannya supaya Allah mengampunkannya

Xde citer yang best pun……so, jom layan piccas si budak banyak mulut ni dok gigih nak tiup belon……..bersemangat waja coz’ mama & papa dia x larat dah nak tiupkan belon utk dia……bulan2 posa nie, mana larat kan……….kena simpan tenaga nak meniup tu…….cehhh !!!!

kembung2 pipi tu dok tiup belon…..besar nyer tidak ………..air liur jer bersembur2………korang nengok arrr…….pelampung pun leh jadi kusi dia…………mana ler rumah tak macam tongkang pecah kan………..

*** Batrice dah start buat perangai tak nak makan, x nak minum susu……….tp air manis bergelas2……jajan2 berpaket……….so, nak kena lari cepat2 carikan dia appeton with lysine tu….coz’ so far nie……..kalau dia buat peel camtu, bagi appeton……dia start selera balik. Xde ler mama dia dok tensen bagi susu asyik tak abis jer……kekadang tu tak luak pun. So, hari nie start kasi dia balik appeton tu.
*** Dia pandai berdrama ok…………minta susu……..gigih mama dia buat……..pastu bila bagi……kemain masuk mulut……tp dekat sejam, susu tak luak2 gark………..ceh ! tipu……….dia gi tutup lubang puting tempat keluar susu tu ngan lidah………tak pun, susu dia kumpul kat dalam mulut. Sekali batuk……..bersembur……..kantoi ngan mama dia……..bukan apa, sayang susu di bazir2kan……..bukan murah plak tu…..!!!