>

Jom praktise make up mata…….so, kali nie……….model i sure ler si kecik comel lote, Batrice….ngeh ngeh ngeh….dia pun ngan rela hati dan tawadduk menyerahkan matanyer utk di buat experimen oleh mama dia……….lepas nie, kalau anak aku sibuk2 nak “aishedo”……x leh nak marah2 ler kan……..sapa yg ngajar……….?

1) Ceh…….muka ikhlas menadah pada mama dia…….

.

.

.

.

.

.

.

.

Tarrraaaaa…….dan inilah hasilnyaaaaaa

3 kaler uol’s………nie pun ngikut tutorial kat youtube. Byk sehh……tutorial make up mata nie @ youtube. Tinggal search jer lah……

Sebelah jer lah mata yg berwarna-warni…….sbelah lagi original ……ngeh ngeh ngeh….kemain happy lagi………siap minta mama dia buat kat sebelah lagi……tp no no no…….bg dia feeling jap, pastu cargas aku lap ngan wet tissue SIMPLE.

Oppsss……..turn mama dia plak ye interframe…….ceh………nie “mata”ku semalam yerk……pakai baju kaler orange……so, mata pun kena lah ala2 orange gitewwww……..

Gabungan 4 kaler, oren, kuning & hitam……pastu highlite tu Zana letak kaler cream kekuningan.

Tu jer lah kot untuk entry kali nie……ceh……….i nie xde ler pro sangat bab make up2 kan…..lite2 jer……belajar pun belajar sendiri……xde gi kelas bagai…..so, harap ler terima kalau nengok bersepah jer solekan tu kan………nama pun bukan “pro”………..

Lupa plak…….pada yg bertanya mana Zana beli pro pallette eyeshadow nie……..boleh email ke missha80@gmail.com or go thru her website : http://missha-makeupstore.webs.com