>

~ http://meamyra.blogspot.com/2009/08/beautiful-baby-search-contest-looking.html~

Another contest……..dasar mama yg addicted ngan contest……tp tak kisah ler kan…….nak gark join. Yang penting contestant Zana nie……..memenuhi syarat & piawaian pihak penganjur.

This time, contest by Mommy_Zara tp di anjurkan oleh

My Contestant

Nama : Nur Batrisya Qistina

Umur : 2 tahun 7 bulan

Ikut syarat penyertaan……..selain gambar baby ku yg seorg diri, nak kena ada gambar bersama mama or papa……..so, this time kita kasi papa Batrice yang enterframe yerk. Asyik mama dia jer…….

Dua2 gambar di atas di ambil masa Batrice umur 2 tahun 4 bulan (Mei 2009). Act, time nie we’ll naik ke KL dgn 2 sebab : 1) besday bash maryam & auni and 2) sessi photoshoot bersama ummeh ghazi a.k.a Linda @ Taman Tasik Shah Alam. Mcm biasa, anak dara sorang tu kalau dah suruh pose….sure melentuk2 kepala and tangan landing kat pipi cam gambar 1st tu……but, suka sangat gambar 2nd tu coz’ both person dlm gambar tu adalah “nyawa & harta” Zana yg tak ternilai harganya……
~ Gud Luck to Batrice ~
ngeh ngeh ngeh