>

Ye kawan2………contest lagi………kali contest pakai shawl yang di anjurkan oleh IZ-ANN

For terms & conditions………. cam biaasa lah kan, jadi follower (sudah) , add link @ korang nyer blog list (sudah) and buat entry about contest nie (sudah jugak) or korang click jer kat sinie CONTEST – JOM PAKAI SHAWL. X pun click kat banner atas tu pun boleh gark. So simple kan………… he he he he

Tadaaaaaaa………….gambar yang Zana pertaruhkan……..hik hik hik hik…..malu ler plak yerk !

.

.

.

.

.

(berturut2 gambar nie kuar entry erk….)

Saya yang comel di pagi jumaat lepas. Shawl chiffon putih suci bersih. Oppss….tu bukan shawl yang siap ngan anak tudung keras tu erk…..anak tudung asing2. Zana pakai bersama ngan anak tudung yang cam wardina @ adik dia pakai tu…..sehelai RM5 jer anak tudung tu. Shawl tu plak RM10 jer. Senang nak pakai ……apa yang penting, anak tudung tu tak buat muka Zana yang bulat cam buah tembikai nie nampak bulat…….ada ler shape sikit kan…..kainnyer pun sedap. He he he he… (pakai shawl nie jimat sikit berbanding bawal…wah, tetiba statement berpaling tadah….keh keh keh….bawal tetap di hati)

Ntah ler…..sejak 2 menjak di dok kemaruk membli shaw………kalau dulu tudung bawal x sudah2…now, ubah selera sikit…….ceh……mentang2 ler dah pandai sikit pakai shawl kan…ha ha ha ha…….melaram ngan shawl jer gamaknyer.

Sure korang nak tahu hadiahnyer apa erk…………

Hadiahnya 6 helai shawl untuk para pemenang
(hadiahnya takdelah semewah orang lain yang mampu memberi adiah seperti wallet ke, pakej percutian ke, lcd plasma ke…tapi adiah ni diberi atas niat saya yang ikhlas sempena birthday saya yang ke 28 tahun itu…)

3 helai shawl untuk tempat pertama
2 helai shawl untuk tempat kedua
1 helai shawl untuk tempat ketiga

See……….camtu ler muka Mama Batrice nie bila terbayang2 shawl2 yang banyak itu….(*** he he he…cam confirm leh menang jerr…..perasaan lebih seh !)

WISH ME LUCK !

tarikh tutup 27 ogos tp di percepatkan ke hari ini, 24 ogos jam 4.30 petang

(sempat lagi nih….)