>Minggu melayan contest. Another contest for my little sweet princess………sure ler sweet di mata mama dia kan…….ahakssss……..

(just click the banner to go the entry)

Like others contest……terms & conditions mesti ada kan………..So, just go thru

@

The contestant :

1) My princess – Nur Batrisya Qistina yg di lahirkan pd 23 Januari 2007. (memenuhi syarat yang ke-5 – anak2 mesti di lahirkan pada tahun 2007 – 2009.)

Kenapa Batrice patut menang contest nie?

Sapa setuju si cantik manis nie patut menang contest nie?….sila rajin kan jari jemari anda untuk comment di entry nie…..ceh …….he he he …….

Mmm…….mama Batrice nie bukan reti nak mengarang ayat nak “up” anak dia…..tp, rerasanyer inilah gambar tercomel Batrice ngan pink gown dia……one of her favourite gown…….also, mama favourite too……..
Act……dari atas sampai bawah kaler pink tau……..tp time gambar nie di snap ……..topi pink dia kena tanggal coz’ mama dia demand nak pakaikan dia cermin mata hitam …………kasut pun pink kaler…..ha ha ha………Batrice mmg “masyuk” ngan pink kaler………..lagi terserlah kecomelan, kemanisan dan keayuan anak daraku ini……..cuma sayang……rambut jer kurang…….hik hik hik….oppssss…….itu tidak mencacat celakan kecomelan si Batrice………makin comel ada lerrrr

Apa yang me tahu pasal blog Sha a.k.a Mama Puteri.

Actually……….secara tak sengaja masa bloghopping kat blog kengkawan…….ternampak ler contest kat blog Sha nie…..tu yang masuk…….and rasa cam best plak…..since Batrice pun byk baju pink kaler……….lagipun mama dia nie kan giler contest…….masuk jer lebih…….menang tak jugak !!! xpe lah kan…saja suka2 nak memeriahkan blogspot. Apa salahnyer………..

Apa lagi erk……….frankly. act Zana xde ler kenal sangat coz’ baru jer masuk blog Sha tu…..tp yang pasti, contest nie Sha buat sempena birthday Puteri Nur Shaikha yang ke 1 tahun 3 bulan and tarikh tutup contest nie plak jatuh pada tarikh Puteri genap 1 tahun 4 bulan. Comel ooo anak Sha nie….nama pun sedap……….1 more thing, Sha nie comel tau org nyer…..kecik jerr….muda pun muda, baru 23 tahun.

Sha nie pun sama cam Zana gark……..suka join contest………takpe kan Sha…..kita memeriahkan dunia blog………..sambil tu boleh kenal2…..ye tak.

and as penutup…….

with her PINK shirt

Batrice mmg always jaga penampilan……..ceh !!!!!!