>Makin hari peel makin nakal……makin ligat…….fening fening fening………..gini ler anak dara tu kat rumah……x reti dok diam2………..nak nengok dia duduk diam2 cuma masa dia nyusu jer ler………sambil nyusu sambil nengok tv…….abis sebotol, cargas dia ligat balik………

Aktivit malam tadi……melompat2 terkinja2 dia kat sofa tu…………ada change mama nak tukar sofa lepas nie yerk……………ha ha ha ha………motif?……………..

Let…….set………go !!!!

*** mama …..1, 2, 3………***

*** again…….***

***1……2…….3……..***

*** ayok…….ilang kapla ler plak……….***

gitewww ler kekdahnyer anak daraku ………….kalu korang jumpa tu…..memula nampak memalu …..cam mama dia ler……tp hakikatnyer…….try duduk ngan dia berjam2……engine dah panas……….baru ler kuar peel sebenar dia…..sejibik seh !!!!
Lagi satu yg ngikut mama dia………mulut tu……pot pet pot pet………mmg arr bagus budak rajin nak bertanya……..tu tanda diaorg cerdik…….tp kalau tanya tak berhenti………adoiler……sampai tak tahu nak bagi jawapan apa……….mau tekanan ok !……..
my mum said……..” sama ler cam mama awak kecik2 dulu……..balik tadika………sampai ke malam citer pasal buat apa kat sekolah tak abis2″…….ha ha ha ……x leh nak salah kan sesama ler gamaknyerrrrrrr
Kesinambungan dari melompat lebih tinggi tu…………akhirnya si kecik tu melalak………pasai salah landing……….terantuk kepala ……….