>

Ambil mood raya dulu……ha ha ha ha……..

Another contest …………layan jer lah…since tak tahu nak update apa kan…….bloghopping kat blog kengkawan, terjumpa plak contest nie………nak2 lagi 2 hari nak posa kan………org kata amik mood dulu………ngeh ngeh ngeh

And……….cam biasa ler kan……setiap contest ada term and condition nyer.

1) Jadi follower – beressss

2) Buat entry – yeehaa……ini ler entrynyer…………uol’s leh semak @ masuk rumah IBURIKAZZ utk lebih tahu selanjutnyer pasai contest nie………..

3) and……sebagai pelengkap penyertaan………taaraaa…….

ini ler gambar kami sedondon biru di pagi 1 syawal 2008. Sebelum2 nie mmg sedondon……..tp that year baru ler ada gambar berdondon2…….kalau tak…..x sempat. That year……..gigih suruh cousin snap kan b4 we’ll keluar nak beraya ke rumah sedara mara.

Tahun nie we’ll dalam rona warna ORANGE