>

he he he he

gegatai tangan tukar2 layout…..sekali link sumer ilang……..nasib ler boleh add balik blog mana yg Zana jadi follower……..kalau tak, sure pening nak trace sesatu balik kan……….

So, kepada sesapa yg link nyer still tak kelihatan tu………minta maaf lah yerk………makanyer, korang jangan ler lupa tinggalkan jejak korang………and then, Zana akan link balik

Amacam………cun tak header I……..ngeh ngeh ngeh……Zana rasa dah cun giler tu…….biasa lerrr….Zana nie bukan tangan kreatif, tu pun nasib baik kat photobucket tu leh edit2……jadi ler cun sikit………..sikit jer lah……….nak make up cecantik blog nie…….x reti lagi…….kot2 ler ada kengkawan yg murah hati nak “sedekah” header cun2 buat Zana………..nyiru tapak tangan, stadium bukit jalil I tadahkan ok………ha ha ha ha ha

mmmmmmmmm……..amik mood nak raya ler kiranyer nie yerk……..raya baju nak baru kaler2…….apa salahnyer blog pun tukar2 kaler kan……sian dia……boring dah ngan kaler hijo itam tu……..so, now………pink + itam……..eceeeeehhhhhhhhh