>Macam biasa ler kan…………….hari Sabtu adalah hari b/fast kat luar…….and again Kluang Railway ler jadi pilihan kan……..mana lagi nak pergi. Situ jer yang memenuhi selera pagi………

Lepas b/fast, laling hubby nak gi buat alignment kereta……..mmm……….malas ler plak nak tertonggok sesama kat kedai tu kan……..so, minta dia hantar ke Kluang Mall…….leh ler cuci2 mata kan…………..sesambil kosongkan poket……..hu hu hu, lambat nyer lagi nak gaji erk……..

Pusing2 kejap……..masuk Popular……….boring ler plak…………bw budak kecik tu gi playland ……….bagi dia happy2 sikit kan…….jadi lerrr………nasib ler x ramai org………….ada budak cina sorang jer dlm tu…………puas ler gamaknyer dia……..

Leka bebenar minah kecik nie main…………baru jer dlm 10 minit masuk, laling hubby call cakap dah siap………..alamak, sian ler plak kalau nak ajak budak kecik tu terus keluar…….x puas lagi nak main2……….suruh laling hubby parking terus…….tunggu ler dia main kejap kan………..
Keh keh keh……………nak gelak pun ada……nengok gelagat ayam & itik nie…………sorang cong ceng cong ceng………sorang lagi………..buat muka blur x paham…….ngeh ngeh ngeh……..tp bila kakak cina tu gi main jauh2 sikit, dia sibuk kejar sambil panggil “xie xie” “xie xie”….hik hikhik…tahu ler plak yerk………….

Peramah boleh tahan budak cina tu…………tp malang ler yerk…..auntie nie x reti ler………..kalau uncle tu boleh gark ler awak lawan cakap………….Batrice pun buat2 paham jer…….he he he he….nie kalau ada sorang lagi budak india……….cukup muhibbah kan gambar nie…………1 malaysia gitewwwww…………..

Amboi………seronok kan……………..ajak balik pun tak mau……siap berpaksa berdukung nak bawa balik tu.
Petangnyer plak we’ll ke Melaka………….ke MITC coz’ ada hari Peladang kan……….laling hubbyku kan nak jadi pekebun……tu yg gigih dia nak pergi tu w/pun last minit nyer plan……..cuba kalau Zana ajak gi Jom Heboh TV3…..byk benar alasannyer……….panas ler , ramai org ler……….hu hu hu, isteri mithali……..kena ler ikut cakap suami kan…………..