>

Yee………..anak sedaraku yg sorang nie makin debab………..baru nak masuk 3 bulan berat dah almost 6kg……….hu hu hu……nangis sikit sususu, tido, main, susu……..gitewww jelah……….campur susu cap gantung + susu lembu………..ngeh ngeh ngeh ngeh………..

Muka tu dah ala2 sinchan dah……..ha ha ha………..keji kan maklong dia nie………tp ayah dia gelar dia Hagemaru………he he he………so, sesama keji ler ngan maklong dia nie…………….

*** kecik2 dah pandai pose pandang camera errkkkk ***

Batrice sayang banget ngan Sofiya………yelah, dak kecik tu berpantang kat umah nenek dia…….hari2 kakak Batrice dok mengadap……….so far, xde ler kejadian yg x di ingini berlaku. Kakak Batrice baik……xde nyer dia nak lepuk2 adik sofiya dia nie……….he he he……..persediaan kot nak terima adik sendiri (ntah bilaaaaaaa).

Dengan Sofiya, Batrice x reti nak jeles….tp kalau ngan Yaya…..mmmm, pantang atuk nenek pegang or dukung Yaya, dia pun nyibuk……bukan nyibuk nak duduk sama2….tp suruh Yaya tepi2….sian Yaya…………..dgn Sofiya, dia boleh kongsi………………..nasib ler Yaya, awak duduk jauh, pastu balik sesekali sesekala………bila Yaya ada, dia buat gaduh………tp bila Yaya dah balik Nilai, mula ler minah nie sibuk tanya “Yaya ane?”…………

Wallawei……….anak daraku dah gelap sikit lorrr………………minggu lepas balik Tenggaroh berpanas kat Tg. Leman………..tengah2 hari buta dok terjun dlm laut………ngan mama dia sekali……….xpe, janji puas………baru ler tanned kulit tu kan…….auwwww………..ingat anak mat salleh ker nak tanned2, kalu depa cun ler kulit tu cam udang terbakar…………

Alahai Sofiya………..muka dah sama lebar dah ngan Kak Batrice……….suka sgt gambar nie………

Pose kasih sayang …………..luv a lots…………….Sofiya cam tak redha jer nak kena cium ngan Batrice…..bukan apa, kakak dah berbau peluh dah…………ha ha ha

Act, Zana & Batrice baru balik dari Institut Haiwan, Ayer Hitam………bw my MIL gi jemputan kenduri kawen kat situ……..tu yg anak daraku bergaya sakan ngan dress merah dia ………….berpeluh2 bagai hah…………..

Dlm plastik beg tu kentang goreng & roti bakar nenek dia……..gigih nak bawak balik……..makan nyer tidak!…………….

Bila dah penat…………dlm kereta otw nak balik rumah pun leh lelap…………camtu pun boleh………seharian suntuk x tido………..mau x ngantuk dia………..time nie pun dah dekat kul 6 pm camtu………..

Sekian, kisah Sofiya vs Batrisya……..cucu2 tok ali…………ngeh ngeh ngeh

Love Note : If you want rainbow, You have to put a little rain.