>

sapa layan drama Embun Berdarah @ Astro Prima malam tadi……..dari pukul 10 – 12…….sedih seeehhhh….menitik nitik air mata I ……….hu hu hu….

X tahan nengok penderitaan si Ain tu nak melahirkan……adoilerrr………….walaupun syurga isteri di bawah tapak kaki suami…tp jangan lupa……….syurga anak jugak di bawah telapak kaki Ibu….so, as anak……….hormati, sayangi dan berbuat baik lah pada Ibu kita……….as isteri plak…….berbakti lah kita pada suami kita……….

Si Jue nie ler pegang watak as Ain – seorg model yg kuat bekerja…tp dia x hormat kat mak dia….sian mak dia…..tp yg bagusnyer..walaupun dia tak hormat mak dia….dia still jaga mak dia lepas ayah dia meninggal……………pasu Ain nie kawen ngan farid (…lupaaa arr nama pelakon lelaki nie….Zack kot…yg hensem tu….berlakon asyik control macho jerrr…) anak org kaya….lg ler dia alpa kat mak dia……….suami dia plak yg ambil berat pasal mak dia……….

Bayangkan ler……betapa dia malu yg mak dia tu bukan org berada…….sampai kan satu saat, masa mak dia datang rumah family in law dia…..(dia duduk ngan family in law dia) dia gi kurung mak dia dlm bilik sampai ke malam coz’ time tu kawan2 bisnes papa in law dia nak datang rumah…sian huuu…………

Nie plak yg jadi mak si Ain tu……….wan norazlin………Zana suka ngan dia nie……yelah, w/pun citer dulu2 dia tu teruk …….tp bila berlakon…….Zana suka cara dia menghayati lakonan dia tu. Dlm citer nie……..w/pun anak dia si Ain tu tak hormat kan dia………and cam x sayang kat dia…….tp dia still doakan yg terbaik utk anak dia………itu lah pengorbanan seorg IBU kan………..

At last……….si Ain tu meninggal lepas deliver anak dia……….masa nak deliver anak dia tu……….mcm2 jadi kat dia………..dia cam dalam alam mimpi………dia mati lemas, pastu dia nampak mak dia melahirkan dia…tp bila turn dia nak melahirkan……..keluar biawak…sampai cam tu sekali Allah tunjukkan kat dia atas dosa2 dia……..

Nasib ler husband dia datang bw mak dia…..sempat minta ampun minta maaf ngan mak dia……lepas deliver, dia bg anak dia kat mak dia suruh jaga……….pastu dia pun meninggal………

Huuuuu…..sedih oooooo……..nasib ler laling hubby ku busy ngadap kertas kerja dia kat opis bilik belakang….kalau tak sure kena kutuk…….

tp yg kelakar nyerrr………….anak dara ku plak melalak nengok mama dia nangis…….keh keh keh….itu ler Batrice…….dia x boleh nengok mama dia nangis……dia pun akan nangis sekali…nak lg best kalau papa dia ada sebelah……sure papa dia kena pukul ngan dia…….he he he….

(*** dah 2 malam anak daraku itu tidur lewat……masuk kul 1 am pun tak tido…..sampai kena paksa tido pun dia still dok membebel2….adoilerr………pastu kalau dia sorang yg tak mau tido takpe…ngan kita2 pun dia ajak teman dia…………)