>auww….tengok tajuk………….he he he…saat2 nak beromantika di amour datang lagi……..ngeh ngeh ngeh…………see, gedik2 nak join gark 2nd contest by amy a.k.a mamatisya………oooyeeehhh!!!!.

mmm……….pernah nengok kan gambar nie……..so, this time………gambar ini akan di pertaruhkan utk penyertaan dlm contest :-

by

Nama saya : Zana a.k.a MamaBatrice

Nama Pasangan : Hemlin a.k.a PapaBatrice

Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni : 26 Mac 2004 and this year anniversary ke- 5

Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu :-

Berlatarbelakangkan panorama sunset (cheewaaah) di atas Gunung Lambak, Kluang. We’ll guna timer jer masa nie…….letak camera pun atas tunggul kayu……Gambar nie tahun 2004. Masih dalam mood berbulan madu …….he he he……..ini antara gambar kesayangan Zana. Apa yang menariknyer gambar nie……pose2 tu semur…..my laling hubby yg ajar. Dia yang tarik tangan Zana suruh letak kat atas bahu dia……he he he……..I malu2 kucing lagi time tu….yelah, baru2 kawen kan……..tp sebenarnyer…….mahu……auwwww