>

ye ….bila boss xde PA buat apa erk?…………buat2 busy…….padahal…………melayan game x sudah2……..gitewww ler jadinyer……..he he he………sapa kah itu?…………sendiri tanya sendiri jawabler kan………….yeee……….itu adalah SAYA. Kot ada yg seangkatan ngan I…….x tahu ler plak kan……..

1) Alien Star – best ooooo game nie…………triller beb…………main tembak2 kat space………..so far nie baru sampai level 6………….he he he…tu pc opis……….laptop rumah……dah settle sumer level I game………….senang x senang, susah tak susah ler….yg penting kena ada skill mengelak, skill menembak……………..

2) 7 Wonders – nie simple jer games nyer…. kita kena pecahkan blok2 batu tu…tp nak kena padankan arrr blok2 kaler tu kan………..yg nie………..nak kena pikir sikit…………

3) Heavy Weapon – yg nie pun thriller gark………..asah bakat tembak @ bom kapal terbang musuh…………syok gark melayan game nie….tp so far baru beginning ler…….ngeh ngeh ngeh….bakat xde ler bab nak tembak2 musuh ala2 askar nie………..

last sekali Ranch Rush – nie syok………….yg nie zana download dari Yahoo……trial session 60 minit………pastu 5 minit sekali dia exit game…………ponat makcik nak keluar masuk keluar masuk…………yg nie ala2 bercucuk tanam kat FB……..tp dia ada timing and order yg kena penuhi…….syok ooo………..bila game yg ada timing nie………mencicit kita nak settle kan kan……ha ha ha…………mmm…….ada sesapa tahu camner nak download full tanpa perlu bayar…..coz’ kalau nak download full sebenarnyer kena bayar tau games nie…….I nak ler free jer…………

opppsss………..tu ada ler tu yg ckp……….I tak buat kerja plak yerk………xde ler dari pagi sampai ke petang …..dari kul 8 sampai kul 5, Zana ngadap games nie x buat kerja2 lain plak…………I buat kerja ok……..cuma bila BOSS xde…………Zana byk masa free…………PA nie kerja attached pada Boss jer……..so, bila Boss xde……..mmg sure boring yg amat………..tp kalau Boss ada…….x cukup tangan nak buat kerja………..tp tu yang seronok……..that why bila Boss Zana xde…………I cam Ayam Berak Kapur…………..boring menghitung detik nak balik………….Boss plak semedang outstation………..ngeh ngeh ngeh………..naper ler PA2 gomen nie x ngikut Boss time outstation…kan best……..ahaakkkk………………