>continued piccas hari ahad…….

Apakah aksi saya seterusnya……….?

Aksi saya lelari ler auntie…….even rumah saya nie kecik cotet……..tp mama saya tu, giler excited suruh saya lari2…dari situ ke sini……….pening saya nak layan dia…………

Saya nak citer sikit nie :-

Sebenarnyer…….mama saya tu tengah boring tunggu papa saya balik…….dia nak ajak makan kat luar………saya pun sebenarnyer dah kelaparan…….dari pagi papa saya keluar sampai tengahari x balik2…….janji nak balik cepat……..tp lambat gark……sian mama saya ngan saya kan……..

Now, papa saya busy tau…….ada 3 projek dia dapat…..plus 2 projek renovate buat rumah orang…….nampaknyer, nak akhir2 tahun nie…….rezeki papa saya murah ler plak……tp tu arr……bila papa saya byk projek…….dia busy………sian sy nengok mama saya tu dok monyok jer bila tunggu papa saya balik rumah lambat……….mama saya tu mmg……ada sengal ubi sikit. Sikit2 nak merajuk….sikit2 nak tarik muka ……sian papa saya kan……..hu hu hu……..jgn bagi tahu mama saya tau…….nanti saya kena puk kat bontot plak……….
Ermmm………lagi satu……….saya tengok sekarang nie……..mama saya makin membesar ler…….dia selalu pening nak pilih baju kalau nak kuar……..kejap salin baju tu, kejap karang salin baju lain plak…..byk baju2 mama saya yg dah sempit sana sini tau…….tp kekadang saya rasa bagus gark mama saya nie gemuk sikit…..sedap sikit saya nak landing……sy suka nak ngempeng ngan mama saya sambil2 nengok tv or time nak layan mata sebelum tido……syok jer cam tilam vono tu…….tp, papa saya selalu bising……….mmm……camner saya nak tolong mama saya kuruskan balik sikit badan dia erk………? ha ha ha……kalau x kurus pun xpe ler…….lagi saya sukerrrrrrrrr………..
Ermm……..auntie, nanti saya sambung lagi ler citer erk……….mama saya dah jeling2 ler dia nak guna lappy nie……….sibuk jer dia nak bercucuk tanam kat facebook tu…….sy pun x tahu facebook tu aper?…………..auntie pun cucuk tanam kat facebook jugak ker………? pelik saya…….papa saya plak cucuk tanam kat kebun……ada tanah…….tp mama saya, cucuk tanam kat komputer…….camner nak kuar peluh cam papa saya tu………..pastu bising2 ckp badan dia makin gemukksss………pelik ler mama saya nie……..
ok auntie…..mama saya dah cubit2 manja saya nie…….nanti saya update lagi erk kalau mama saya x mau update…….he he he…..
oppppsss ………lupa plak………hari nie saya genap 30 moths…….
HAPPY 30’S MONTHS utk saya……..
(*** keperasanan ler tu kengkonon Batrice yg update………hooooyyyeeehhhhhhh!!!!)