>Hari melayan Batrice sedunia!………eh…………..ke hari melayan Mama Batrice sedunia?…..pusing2 pun lebih kurang jer kan……………..mama layan Batrice, Batrice layan mama………..2 x 5 jerrr……..

Mama dia pi gatai tangan dok touch up dia lepas mandi……..alahai anak mama……………mana tumpahnyer kuah kalau x ke nasi kan…………ngeh ngeh ngeh……………

x nampak ler plak yerk……….tu arr, pakai kaler yg soft2 jer………tu yg x nampak tu…….hik hik hik……muka kena paksa dok diam2………..camtu lerr………muka x puas hati…………..senget2 mulut tu erk………….

auwww……….anak dara ku……keh keh keh……nampak ler sikit ala2 purple kaler kat mata tu kan…ala2 shining gitewwww…………bedak pun bercapuk2…….ngeh ngeh ngeh……….

siap tutup2 mata nak kasi mama dia close up….ngeh ngeh…..alamak, JERAWAT! gunakan lah oxy….xde maknanyer………tu bukan jerawat, tp bekas kena geget ngan nyamuk…….suka benar nyamuk ngan pipi montok dia tu…………….

Hu hu hu…….napa bulu mata anak ku lebih panjang dari ku nie?……………bagus3x……..x yah susah2 nak gi beli false eyelash esok dah besar erk……..original gitewwww!!!!!

Advertisements