>

Sapa peminat tranformers?……….jom reramai serbu PETRONAS…….isi minyak boleh beli mini transformer ngan harga RM16……….hu hu hu……………

Ahad lepas………otw ke Batu Pahat, gigih ler suruh laling hubby isi kat Petronas…….act, we’ll selalu isi minyak kat shell jer…………tp demi transformes…….gigih isi kat Petronas plak……

ho ho ho…..mahal gark erk…….RM16………gitew………kalau kat shell, keta F1 tu baru jer RM8 -RM 9 kan……………kalau besar tu……..berbaloi ler jugak ………ini, alahai, kecik comel lote jerr……….nak bg anak dara tu main pun cam x sampai hati jer……………

Tp dah excited kan…………..redah jer lah……………..nak bumblebee………tp xde stock…dpt optimus prime jer………jadi ler kan…………………

Tp yg bagusnyer, even dia kecik2 tu…………..dia buat kita berfikir ok……….camno nak transform dari lori tu jadi robot……………..autobots, transform………….sampai ke sudah, I tak pass2 lagi………laling hubby terror lerrr………………

Dapat kat si Batrice………..kejapan jer ……………tanggal sana tanggal sini…………..layan jer ah……..bukan anak yg excited, papa dia yg excited……….mama dia tumpang sekaki lorrrr !

ada apa gi Batu Pahat erk? …….jeng jeng jeng