>

Sepasang jeans……….he he he he………mak borek anak rintik……….mak bergaya…..anak apa lagi…..ngikut ler jugak kan…………… Light Bulb

Berminggu nak mengajak laling hubby ke sana………ada jer kerja dia………..so, minggu nie……..janji kena tunaikan ……………..kalau tak, I amik keputusan merajuk………….keh keh keh……..takde maknanyerr……………..

Petang baru we’ll gerak ke Batu Pahat…………..ada benda nak cari………..kalau x dpt or x pergi…….jawabnyer menangis ler bila sampai waktunyerr……………..

X mau pot pet pot pet………jom layan gambar2 mama & anak yang giler glamour……..bebenarnyer……mama yg over………..anak tu rela dalam paksa kekdahnyerr!…….muka2 riang gembira nak gi habiskan duit laling hubby !….oooyeeehhh!

Loser

*** x habis2 ngan PEACE sign dia ***

*** adakah kulit muka ku sudah selembut kulit muka Batrice? *** Shy Whistler

he he he…….selingan………sambil minum air……sambil mengendong si bebe kecik tu………act, bebe kecik tu dpt special price masa memborong make up elianto………..dpt beli ngan harga RM4…..murah kan……..comel plak tu………anak dara, kerja nyer mengangkut kesana kesini……gi umah nenek dia pun dia angkut gark………….sampai ke BP pun dia angkut gark……..nasib ler masuk kedai……….x angkut sekali………………

Uol’s nengok…….kemain lagi dia kepit kat jemari dia reben bebe tu……………bukan bagi mama dia nak pegang……..dasar kedekut anak hj bakhil ok………..

*** oh…….double chin ku ……….***

Yeehaaaa…….. Na-na-na-na akhirnya sampai gark ke destinasi yang di tuju……………..chayok papa chayok…….mana tu? kat sini lerrr……………kata dah dekat nak raya kan………harus ler gi shopping kain pasang………..kalau lelambat nanti……………tailor x terima plak…………mau menangis pagi raya xde baju raya baru kan………………….tp takat nak sarung baju raya tahun lepas pun apa salahnyer ……………… ye tak!

Prima Moda jer yg mampu……….nak ke Gulati’s cam x larat jer mata tu nengok harga kain2 nyer……………

Nak tengok ker kainnyer…….alahai, lupa ler nak snap………….tp tema we’ll tahun nie ………ORANGE kaler………he he he………dari jauh dah nampak kami sekeluarga gamaknyer……….this year, Zana ambil kain chiffon two tone……….letih dah ngan bunga2……..sabtu or ahad nie, boleh ler antar kat tailor…………….

From Prima Moda……..we’ll singgah ke BP Mall………….laling hubby ku tu teringin nak makan Potatoes Bun yang panas2…………….sekali, alahai………..silap daaa……….patutnyer gi Carrefour………nak patah balik? ……….xde maknanyer……………..lupakan jer lah hasrat tu yerk papa !………next next next time kot………………..

Roll Roll Roll

kak Farah……….comel tak Batrice ngan tshirt and jeans yang Zana shopping thru your online shop tu………..i like material jeans tu……..soft jerrr………….. In Love